De synagoge van Satan


De synagoge van Satan beschrijft in exacte woorden en zonder enige vorm van politieke correctheid, wie de ware elites van de westerse wereld zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn onze elites geen gezichtsloze groep globalisten. De ware elites die alle linkse indoctrinatie van onze huidige tijd faciliteren, zijn een specifieke etnische groep mensen, die letterlijk alle propaganda in de westerse wereld creëeren.

De globalistische elites zijn een hele specifieke etnische groep mensen, met extreem duistere culturele normen, waarden en totalitaire wensen. Zij doen er alles aan om te kunnen regeren over allen, die zij beschouwen als minderwaardige mensen.

Heersen over het lot van de gehele westerse wereld, is het enige wat deze kwaadaardige elite wensen kan. In de Bijbel werden zij al 2000 jaar geleden beschreven als, de synagoge van Satan.LET OP:

De synagoge van Satan is een E-Book (PDF) van 221 pagina's en kan na de betaling van het bovenstaande bedrag, per direct gedownload en gelezen worden.