Masterclasses

Welkom op de Masterclass pagina van Ashwin Orie. Hier kunt u alle video Masterclasses bij elkaar vinden die te maken hebben met de wijdverspreide problemen, waarmee jonge mannen tegenwoordig te maken hebben in onze duistere en links-feministische samenleving.

 


1. De Ultieme Voedselbron voor Testosteron

Testosteron is het ultieme mannelijke krachtshormoon. 

Het is letterlijk datgene in het lichaam dat mannen daadwerkelijk mannelijk maakt. Zonder voldoende Testosteron in het lichaam fucntioneren mannen simpelweg niet correct. 

Mannen zijn van nature dapper, strijdlustig, heldhaftig, gemotiveerd en doelbewust.

Dit komt enkel en alleen door de grote hoeveelheden Testosteron die beschikbaar zijn in het lichaam van de man.

Onze huidige Links-globalistische samenleving doet er letterlijk alles aan om het Testosteron in mannen te verlagen. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat mannen steeds vrouwelijker worden en zich daarom collectief nooit meer zullen verzetten tegen elke vorm van tirannie.

Het verhogen van onze Testosteron is daarom onze persoonlijk verplichting en het begint bij ons voedsel.

In de onderstaande Masterclass kaart ik letterlijk alle primaire voedselbronnen, vitamines en mineralen aan die goed zijn voor de opbouw van Testosteron in ons lichaam.

Wacht daarom niet langer op andere zwakke mannen, claim je eigen kracht vandaag nog en kijk niet meer achterom.

Het is tijd om een echte man te worden met de ultieme voedselbron voor Testosteron.

De ultieme voedselbron voor Testosteron is een video masterclass (mp4) en kan per direct gedownload worden na betaling van het bovenstaande bedrag. 


2. Afvallen is makkelijker dan aankomen

Het zal misschien absurd klinken maar dat komt omdat de meeste mensen niet meer helder kunnen nadenken. We leven in een samenleving waarin iedereen collectief overgewicht heeft en waarin de meeste mensen totaal geen kaas hebben begrepen van de biologische processen in ons menselijk leven.

De gemiddelde persoon vreet erop los zonder de consequenties te begrijpen van al de troep die zij eten en zelfs als ze het begrijpen kunnen ze simpelweg niet stoppen met vreten.

Echter is dat het probleem, de meeste mensen denken dat ze horen te stoppen met eten en tegelijkertijd moeten verhongeren om ook maar enigszins af te vallen.

Dit is een grove misopvatting gevoed door de absurde indoctrinatie van onze luie samenleving. 

Letterlijk iedereen kan afvallen zonder ook maar enigszins een mindere kwaliteit van leven. Je hoeft geen droog saai voedsel te eten en noch hoef je ook maar iets speciaals te weten.

De kennis achter het afvallen is extreem simpel en jarenlang onder de rijken, filmsterren, beroemdheden en elite's geheim gebleven. 

Dus wacht niet langer en bekijk de Masterclass zodat ook jij het lichaam kan krijgen waarover je nooit hebt durven dromen.

Afvallen is namelijk velen malen gemakkelijker dan aankomen.

Afvallen is makkelijker dan aankomen is een video masterclass (mp4) en kan per direct gedownload worden na betaling van het bovenstaande bedrag. 


3. Verslavingen:

Het Begin van het Einde

Verslaving is de voornaamste manier waarop de elites en rijken der aarde hun macht over alledaagse mensen zoals jij en ik uitvoeren.

Via verslavingen hebben de elites ons massaal in hun greep. Dit is waarom ze contant Hedonistische levensstijlen promoten in Hollywood films, op social media, Netflix en letterlijk alle reclames op TV.

De meeste mensen die je dagelijks tegenkomt op straat zijn verslaafd aan meerdere duistere zaken zonder dat de gemiddelde persoon het verwacht.

Toch is alcohol en drugsgebruik letterlijk overal aan de orde van de dag.  

Ontsnap nu meteen uit deze slavernij van de elites, via de onderstaande Masterclass.

Stop vandaag nog met deze duivelse levensstijl waardoor je je zelf elke dag veracht.

 

In de onderstaande Masterclass leg ik de volgende 5 zaken uit:

1. De voornaamste manier waarmee Afkickklinieken te werk gaan.

2. Fysieke en geestelijke verslavingen.

3. De relatie tussen verslavingen en Dopamine.

4. Negatieve en positieve verslavingen.

5. Het successvol toepassen van een Dopamine Detox.

Verslavingen: Het Begin van het Einde is een video masterclass (mp4) en kan per direct gedownload worden na betaling van het bovenstaande bedrag. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.