Het bloedsprookje en de satanische pedofiele elite

De satanische elite zijn een hele specifieke groep mensen, die al eeuwenlang azen op jonge kinderen in het Westen. Ze zijn door de geschiedenis heen, al meerdere malen verdacht geweest, in alle westerse landen van hun duistere pedofiele praktijken. Dit fenomeen is wat we vandaag de dag nog steeds kennen als het bloedsprookje.

Lees meer »

Vrouwen horen niet thuis in de politiek

De wereld van de politiek kan alleen goed functioneren, met mannelijke politici die hun visie voor het land vormen op basis van de rede en logica. Vrouwen functioneren niet via logica of de rede, maar voornamelijk via emotie.

Lees meer »

13 manieren om als man je Testosteron te verhogen

Testosteron is de ultieme mannelijke krachtbron, het is letterlijk datgene wat mannen "mannelijk" maakt. Hierbij dus 13 natuurlijke manieren om onmiddelijk als man zijnde, je Testosteron te verhogen en al je vrouwelijke eigenschappen te doen verdwijnen.

Lees meer »

Nederland is niet te redden zonder Rechtse Politiek

Demonstraties, petities, stakingen, burgerlijke ongehoorzaamheid, het verspreiden van informatie en complottheorieën werken simpelweg niet. Een massale volksopstand werkt al helemaal niet. Ze hebben hun plaats in het verzet maar daarmee versla je de Globale opmars van het Totalitarisme niet.

Lees meer »