Westerse elites communiceren met demonen

De westerse elites communiceren met demonen en zijn allesbehalve atheïstisch. De materialistische wereldvisie is door dezelfde elites in het leven geroepen om ordinaire mensen te kunnen controleren en indoctrineren. In de onderstaande video leg ik uit wat demonen nou in werkelijkheid zijn en waarom de elites indirect aangestuurd worden door deze kwaadaardige entiteiten.

Lees meer »

Vrouwen willen geen kinderen voor het klimaat

Er zijn hordes aan links-feministische vrouwen in de moderne westerse wereld, die niet langer kinderen willen krijgen omdat ze bang zijn dat ze daardoor het klimaat verpesten. Dit zal op den duur naar een gigantische demografische crisis in het Westen leiden.

Lees meer »

ChatGPT is een linkse indoctrinatie machine

ChatGPT is geen artificial intelligence, het is geen kunstmatige intelligentie. Het is gewoon artificial, het is gewoon kunstmatige indoctrinatie. ChatGPT is een algoritme gecreëerd door een specifieke groep mensen, met hele duistere doelstellingen.

Lees meer »

De evolutietheorie is complete bullshit

De evolutietheorie is niks anders dan atheïstische onzin, dat specifiek in het leven is geroepen om mensen te dehumaniseren. Dit met als doel om de mensheid als geheel uiteindelijk te kunnen controleren en letterlijk reguleren, net zoals ze de veestapel willen halveren.

Lees meer »

De incel-cultuur is een PSYOP

De online cultuur van ge-blackpilde incels is 1 van de grootste PSYOPS tegen jonge mannen van de afgelopen jaren. Het idee dat het beter is om je eigen bloedlijn af te sluiten en niet langer kinderen te krijgen, is een overduidelijke aanval op de mensheid. Dit is weer 1 van de zoveelste vormen van psychologische oorlogvoering tegen mannen, gefaciliteerd door de elites, die de aarde willen ontvolken.

Lees meer »

Democratie is per definitie destructief

De democratie heeft nooit gewerkt, werkt niet en zal nooit werken. De democratie is per definitie een foutieve politieke ideologie gebasseerd op een duivelse fantasie. Democratie is de heerschappij van de analfabetische mensenmassa, het volk dat simpelweg niet beter weet en geen kaas heeft begrepen van de politiek.

Lees meer »

Willem van Oranje

Vader des vaderlands, prins van Oranje, de grootste patriot aller tijden. In deze video worden de beweegredenen van Willem van Oranje toegelicht aan de hand van de grote gebeurtenissen in zijn leven.

Lees meer »

Hoe Poetin Rusland heeft gered van de Oligarchen

Vaak wordt er in de westerse media gesproken over sancties tegen zogenaamde "Russische oligarchen". De waarheid hierachter is echter dat er in werkelijkheid geen Russische oligarchen meer bestaan. De huidige president van de Russische federatie, Vladimir Poetin, heeft alle oligarchen al jaren geleden uit de weg geruimd.

Lees meer »

Macron is hierom op staatsbezoek in Nederland

Er is een hele specifieke geopolitieke reden waarom Emmanuel Macron, de Franse president, op dit moment op staatsbezoek is in Nederland. Het heeft allemaal te maken met zijn bezoek aan Xi Jinping vorige week in de volksrepubliek China.

Lees meer »