Zwaard van de Rechtsstaat


Het Zwaard van de Rechtsstaat speelt in op alle grote facetten rondom de constante linkse indoctrinatie van onze samenleving. Ik heb dit boek geschreven met het idee dat de meeste mensen zowel aan de linker als aan de rechterkant van het politieke spectrum, in werkelijkheid geen idee hebben waar ze het nou eigenlijk over hebben. 

De meerderheid van de Nederlandse bevolking heeft geen idee dat onze dagelijkse belevenis in de Westerse wereld volledig is gepolitiseerd.

Letterlijk alles is een politieke issue in Nederland, helaas kunnen de meeste mensen dit niet inzien. De meeste mensen denken dat Links en Rechts twee gelijkwaardige politieke ideologieëen zijn, terwijl Links letterlijk een vijandige filosofie is gebaseerd op het omver werpen van dezelfde Rechtsstaat waarin Rechtse mensen heilig geloven. 

Links is het einde van de Rechtsstaat, Rechts is juist het begin. 

 


Het Zwaard van de Rechtsstaat is een E-Book in PDF vorm en per direct beschikbaar om gedownload te worden na de transactie. 


Reactie plaatsen

Reacties

Thomas
een maand geleden

Bedankt. Je geeft altijd veel inzichten in je video's. Ik ben benieuwd naar het boek. Heb hem besteld.

Johan Groen
6 maanden geleden

Heb net je boek gesteld zou eigenlijk al eerder,volg je video's al maanden zit een stramien in de onderwerpen uit de video s die je ook in je boek benoemd en beschrijft,het geeft ook echt overzicht,helder beknopt